zaterdag 7 april 2012

Wat vliegt de tijd als je met leuke dingen bezig bent

En dan is er opeens alweer een maand voorbij. Wat vliegt de tijd als je met leuke dingen bezig bent. De afgelopen maand zijn alle inkopen voor het herfst/winterseizoen afgerond. We gaan er en nieuw merk bij verkopen. Komt net als de klompen van Sanita uit Denemarken. Nieuwsgierig, neem dan een kijkje op hun site: http://uk.container.dk/summer-2012/ dan kan je alvast in de stemming komen.

De kleding van het schotse fashion merk Ness is binnengekomen, de fotoshoot hiervoor geregeld en alles op de site gezet. Vooral dat laatste is een tijdrovend klusje, maar erg leuk om te doen. Bij elk kledingstuk komt een uitgebreide tekst om de klant zoveel mogelijk informatie te geven over het artikel. Maten erbij, samenstellingen van stof of zoals bij de klompen het leersoort en de hoogte van de hak en zool. Dan worden de foto's in verschillende groottes opgeslagen en krijgen ze allemaal een naam, waarin het product ook omschreven staat. De prijzen erbij en dan kan alles geĆ¼pload worden naar de site, zodat de bezoekers alles kunnen bekijken. Daarnaast heeft de homepage een verfrissend uiterlijk gekregen.
Studio Lorijn is klaar voor de zomer!

Ondertussen ben ik met de wintercollectie van Lorijn begonnen. De ontwerpen uitwerken, patronen maken, laatste fournituren inkopen. Ik heb weer prachtige overleft ontwerpersstoffen kunnen inkopen, maar ook worden er overlefts van Lorijn zelf gebruikt. Nieuwe naamlabels ontworpen en laten maken. De helft van de wintercollectie ligt al bij de naaisters, dus zij kunnen voorraad gaan maken, zodat het ook direct leverbaar is als de klant iets koop. Ik zelf wil het liefst mijn aankopen op internet zo snel mogelijk in huis hebben.Volgende week hoop ik de laatste ontwerpen voor de winter af te ronden. Dan komt er weer wat rust in de tent.
Maar nu eerst lekker genieten van een paar gezellige paasdagen.
Voor jullie allemaal een fijn paasweekend toegewenst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten