vrijdag 8 juni 2012

Studio Lorijn live

Wat was het gezellig in de Flavourites tent op de Olmenhof voorjaarsfair, de afgelopen pinksterdagen.
Samen met nog 11 andere webshops stonden we in een mooie open tent. Leuk contact onderling. Allemaal een plekje van 2x2. Passen en meten om toch zoveel mogelijk van je producten te laten zien. De klompen liepen de tent uit. Het was prachtig warm zomer weer, waardoor die leuke zomerklompen van Sanita erg in trek waren. Leuk!

Zo af en toe is het zeker belangrijk naast je gezicht, vooral ook je producten live te laten zien. Het nadeel van een webwinkel is dat je klanten de producten niet kunnen zien en vooral niet kunnen voelen en passen. Door zo af en toe op fairs, beurzen of Events te staan zien de mensen het gezicht achter de webwinkel.en kunnen ze de producten live bewonderen.
Naast dat het goed is voor de verkoop vind ik het ook altijd inspirerend om met andere webwinkel eigenaren te praten over van alles wat zich voor kan doen. Vele webshophouders hebben geen fysieke winkel en werken vrijwel alleen. Maar ook het contact met de klanten vind ik erg leuk. Zeker als ze speciaal voor jouw naar de fair toekomen.Ik ben dan ook weer vol ideeën, inspiratie en toekomst visie naar huis gekomen.
Voor wie nog nooit van Flavourites.nl gehoord heeft, dit is een verzamelsite waar echt allemaal leuke hippen webwinkels op vermeld staan. Waaronder dus ook Studio Lorijn. Elk jaar houden ze in november een live Event, waar meer dan 100 webwinkels zich presenteren onder 1 dak.
Voor wie Studio Lorijn deze zomer live wilt ontmoeten, we staan op zaterdag 28 juli en zondag 29 juli op de Flinke Fair in Hemelum. (www.itflinkeboskje.nl )De uitverkoop is dan ook al volop aan de gang en ik hoop dat we dan al weer nieuwe producten voor de winter kunnen laten zien.
Voor iedereen alvast een fijne zomer toegewenst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten